RÓlunk

akciÓk

MATRACOK

LINEANATURA
VÁKUUMATRACOK
HIDEGHABMATRACOK
MEMOSTAR
MEMORY MATRAC

 


Ágyak, ágybetétek, alváskiegészítők, gyapjútermékek széles választákával várjuk kedves vásárlóinkat!

MAGYAR TERMÉKEK a Mecsek Matracházban.
LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!

Mecsek Áruház I.emeletén - Pécs, Ybl M. u. 10.
Nyitvatartás: H-P.: 9-12 és 13-18-ig, Sz.:9-13-ig
Telefon: 72/257-080, 30/36-36-303, 20/59-00-100
Térkép >>

 
ÁGYRÁCSOK

GYERMEKPROGRAM

EGYÉB TERMÉKEK

HÁLÓSZOBA BERENDEZÉS

Kapcsolat


 

<< VisszaA Dormeo matracok jó minőségű ágybetétek, melyek speciális módon kifejlesztett anyagokból készülnek, és egyedi szerkezetüknek köszönhetően alkalmazkodnak testünkhöz, különleges felületi kezelésük pedig védelmet nyújt a kórokozók ellen.

A MATRAC BELSŐ SZERKEZETE

Szerkezet

A különböző matrac szerkezetek pihentető és nyugodt alvást biztosítanak. A matracszerkezet megőrzi eredeti formáját, nem deformálódik.

A felső réteg

A szénszálakkal átszőtt felső ruházat - Ortho- pedic kivételével - úgy- nevezett Actigard felületi kezeléssel rendelkezik, mely megvéd a kórokozóktól.

Az alsó réteg

A minőségi szövött huzat lehetővé teszi a matrac tökéletes szellőzését.

Antisztatikus

Minden matrac - az Orthopedic kivételével - rendelkezik egy olyan vezetékkel, mely semlegesíti, azaz leföldeli a sztatikus elektromosságot.

Oldalszellőzők
(Comfolrt, Memory, Talalay) Gondoskodnak a maximális szellőzésről.

ELŐNYÖK

Anatómiai kialakítás: A Dormeo matrac azért olyan kényelmes, mert pontonként alátámasztja a testet vagyis tökéletesen alkalmazkodik minden egyes testformához. Ezáltal nem gyakorol nyomást a hátra, természetes és egészséges alvást biztosít. Mivel a testet ott támasztja alá, ahol szükséges, csökkenti a nyak-, a hát- és csípőfájdalmakat.

Resistat védelem (Comfort, Memory, Talalay): A felső pamuthuzatba (Resistat)
szőtt szénszálak megszüntetik a közérzetünkre negatív hatással bíró sztatikus elektromosságot. A szénszálak összegyűjtik a sztatikus elektromosságot és a speciális vezetéken keresztül elvezetik.. Mindez biztosítja, hogy a matrac védett legyen az atkák képződésével és a levegőben szálló porszemek felhalmozódásával szemben.

Antiallergén és antibakteriális: A Dormeo matracok huzata (Comfort, Memory, Talalay) olyan Actigard réteggel van bevonva, mely hatékony védelmet nyújt a poratkák, a gombák és a baktériumok ellen. Így ezeket a matracokat különösen azoknak ajánljuk, akik allergiától vagy asztmától szenvednek. Közvetlenül a felső réteg alatt antiallergén szilikonszálas bélés található, mely további védelmet biztosít a baktériumok és az allergének ellen.

Sanitized felületi kezelés (Orthopedic): Ez a felületi kezelés megvéd az esetleges asztmát kiváltó gombáktól.

Természetes: A huzat kiváló minőségű szövetből készül, mely gondoskodik a matrac hosszú élettartamáról.

Jó szellőzés: A Dormeo matrac szinte lélegzik. A maximális szellőzést a cellás szerkezet, a matrac borítása, valamint - a Comfort, a Memory és a Talalay esetében - a matrac oldalán található szellőzőlyukak biztosítják.

Környezetbarát: A Dormeo matracok környezetbarát anyagokból készülnek, ráadásul újrahasznosíthatók is.

Garancia: Minden Dormeo matracra több éves garanciát adunk.

Könnyű szállítás: Minden Dormeo matrac könnyen szállítható a higiénikus vákuumcsomagolásnak köszönhetően.

NEM TUDJA MELYEK MATRACOT VÁLASSZA? SEGÍTÜNK!

A szokványostól eltérő méretű matracra van szüksége? A Dormeo matrac különböző méretekben kapható - de egyéni igények szerint is gyártunk matracokat.

Milyen garancia vonatkozik a Dormeo matracokra? Minden Dormeo matrac a legjobb minőségű anyagokból készül, több éves garanciával.

Hogy tudják biztosítani, hogy a matrac tiszta maradjon szállítás közben? Minden Dormeo matrac vákuumcsomagolt, ami garantálja a tökéletes higiéniát.

 
     
 
Mecsek Matracház (Mecsek Áruház)
Pécs, Ybl M. u. 10. Tel.: +36 / 72 257-080
e-mail: info@mecsekmatrac.hu
 
   
     
  Rólunk I Akciók I Matracok I Ágyrácsok I Gyermekprogram I Gyapjú termékek I Egyéb termékek I Hálószoba berendezés I Kapcsolat